Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

margareta


ibland tyckte han det var skönt
andra dagar var hans bröst fyllt av sorg
men han visste det nu

hon försvann lite från honom varje dag

kunde inte klargöra
om det var frivilligt eller inte
kanske var det lämnade blanka sidor
skapade

av tidens stora doftlösa suddegum







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-11 16:58



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, kanske suddar tiden bort minnen ibland.
2008-09-14

  Malin Magnusson
sorgset att sudda bort någon ur ens liv....

el?

att ragera bitar ur ens liv är ju att radera en visdom...
finns kanske dock visdomsord man kunder vara utan...

el?


vackert formulerade meningar!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP