Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boomerangeffekt


allt man ger får man
det kommer snabbt i retur

både ont och gott




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Karma var ordet. Så är det.
2008-09-19

  Nina Ahlzén
Japp-så är det!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP