Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Daniel :) (ja, vi är bara kompisar)


Fastän mitt hjärta kanske tillhör någon annan

Idag är det ett år sen vi träffades.
Det kom du ihåg
nästan lika väl som jag.

Trots att mitt humör varit upp och ner,
trots att jag varit sur på dig
helt utan anledning ibland,
trots att jag har svårt
att vara mig själv med dig

har du alltid funnits kvar
med ditt alltid lika vackra humör.

Och fastän mitt hjärta
kanske tillhör någon annan
är du fortfarande

den sötaste jag vet.




Fri vers av Jojjan
Läst 689 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-11 19:31



Bookmark and Share


  elinbelin
Jättefint skrivet!
Underbart, applåd :)
2008-09-13

  VampyrÄngel
naae va fint skrivet! Jag blir helt lycklig i själen (: ^_^
2008-09-12

  Firefly
åh, va sött :)
jag skulle bli glad om jag fick en sådan dikt^^
2008-09-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Sött :-)
2008-09-11

    Suicide
(NU HAR JAG LÄST! ;P)
Fint, och mycket gulligt :)
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan