Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten gosse - Leo - född i en vårdnadstvist


Välkommen Själ

Välkommen Själ - Lilla Stjärnbarn

till detta Ditt jordevarv
alla i gruppen vill att Du får
- all lycka en människa kan önska
- att örat Ditt uppfattar sång av en sparv
- att näsan Din andas in blomdoft och grönska
- att ögonen Dina får skåda ett hav
som sjuder av liv och natur
- att händerna Dina får njuta utav
att kärleksfullt smeka ett djur
- att silvertråden leder Dig kring
på jordens alla stigar
- att i frihet får Du vandra omkring
för ingen finns där som krigar

Må Du få kärlek i överflöd
och glädje i hjärtat och sinnet
Behöver Du stöd i någon stund av nöd
så bär med Dig för alltid i minnet

-Alla i gruppen välkomnar Dig - Själ, Lilla Stjärnbarn........




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-09-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh