Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögnare!!!

jag älskar dig... jag hatar dig....
din mun rör sig, men jag hör dig inte längre..

du hettar mig, du gör mig iskall
dina tårar rinner längs kinden, när du skrattar

du gjorde mig söndrig, när jag var hel
och nu ser jag helheten!




Fri vers av Fredric
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-19 23:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Väääldans bra det här i all sin enkelhet!
"du gjorde mig söndrig, när jag var hel"
Jopp så kan det gå...väldigt fort dessutom...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric