Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon

I mina ögon
Är du den underbaraste som finns
För mina ögon ser rakt igenom dig
Ser dig
Inifrån och ut
Och i mina ögon
Är din rufsiga morronfrilla
Dagens höjdpunkt
Och ditt sömngrus i ögonen
Det sötaste som finns
I mina ögon
Lyser din personlighet
Rakt igenom
Och den gråaste höstdagen
Blir till solljus
I mina ögon
Är ditt leende värt mer än guld
Och dina läppar
Mjukare än sammet
Och ditt ansikte skulle inte vara desamma
Utan dina underbara fräknar
Och i mina ögon
Är du vackrare än någonsin
Och vet du?
Det är ofattbart att du är min




Fri vers av S.N.
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 00:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en ögonfröjd att läsa
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.