Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasifull dikt.


Andas när du flyger


Andas när du flyger,

för ingen kan hålla dig fången

när du vill vara fri.

Du måste ta hand om dig.

Så har Sireas eld sagt,

och så ska det vara.

Du måste göra din dröm verklig,

om du ska uppnå den.

Jag kämpar hårt i livet,

och försöker nå saker och ting.

Jag känner att livet är viktigt.

Men, ibland vill jag vila på en bänk, och hålla en kvinnas hand.

Jag blir riven av stormen,

biten av havets kyla,

men kysst av dig.

Mer behöver jag inte.




Fri vers av Sareo
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo