Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Ett steg idag, en fjäder imorgon


Vinden blåste över berget

jag gick en bit upp längs stigen på berget,

sedan stannade jag.

Jag tittade upp.

Det var en lång väg upp till bergets topp.

Jag satte mig ned vid vägen och vilade.

En fjäder flög förbi mig i vinden.

Det är så lätt att blåsa bort i vinden, när man sitter vid livets väg.

Jag önskar, att jag kunde flyga upp till bergets topp direkt.

Men då skulle jag missa resan dit.




Fri vers av Sareo
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo