Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till två kärleksbarn

Saknad

kryper längs väggarna

In i tiden

ut i tiden

för långt bort

Mångubben

ler mot gråten

In i själen

ut ur själen

kastas iväg

Kärlek

genomströmmande

in i hjärtat

ut i längtan

i oändlighet




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-12 12:24



Bookmark and Share


  papessa
här har du verkligen fångat känslan av längtan.....
2008-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Visst är det så att man känner det som om man vill sprängas ibland...? Man blir bara så laddad. Fylld.
2008-09-12

    Bodil Sandberg
Ja här finns den största längtan..orden kryper under huden
så vemodsvackert nära och innerligt
2008-09-12

  aol
kände din gråt den blev också min
tiden kryper när man läntar efter barn
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP