Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är just idag jag vill drömma konstiga drömmar

Just idag

vill jag kasta kladdkaka

på solen

Strö kanel över

gyllengul måne

Åka bräda

på lekande lava

Vara tillsammans med stjärnor

och kastas ner

i ett stjärnregn

Just idag

vill jag skratta

som måsarna

sjunga som valen

Dansa med tranor

och spika fast alla vapen

på ett stort hjärta

av trä

Just idag

vill jag drömma

stort och smått

för i morgon

kan det vara försent




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-12 13:28



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Helt UNDERBART ! Bokmärker !!
2008-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Mina drömmar inbegriper Jennifer Lopez och vispgrädde...
Men, men...
2008-09-12

  aol
oj vilka önskningar vilken dag imponerande poesi
helt klart reds val
2008-09-12

  Mr Lindemann VIP
Hallå!
Jädrans, har han som är redaktionen nu blivit dyslextiker och döv!



UPRREPAR ETT HALLÅ!

Gud, hör mig!
Jesus vaknar ur sin törnrosa slummer!
Den helige anden tappar andan

Men redaktionen sover sin skönhetsömn

Här har vi en redaktionens val!
2008-09-12

  Robeine
Precis som Malin Magnusson måste jag säga att det var fantastiskt underbart med kladdkakekastningen och kanelströendet!
2008-09-12

  lyckeli
Vilket skönt språk som smittar känsla!!
2008-09-12

  Malin Magnusson
om du får uppleva detta kommer du ha haft dagen i ditt liv! Håller tummarna hårt!

Underbart uppmålat, uttryck som aldrig skådats förr:

"... kasta kladdkaka

på solen

Strö kanel över

gyllengul måne..."


Magnifikt!
2008-09-12

  Kristina Wallbing
Detta spritter av liv!! Vilket härligt tempo och annorlunda bilder!
Och ett riktigt bra slut! Applåd!
2008-09-12

    tramp
Fint livsbejakande text.
Kasta kladdkaka på solen ? …ja why not !

Applåd
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP