Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde ha anat, din allsmäktige.

Jag tittar förbi skuggorna
av sanningen
som spökar runt i min huvud.

Jag letar fram varje
gammal minne.
Och jag sätter mig ned
för att gå igenom varenda en.

Kanske kommer jag förstå
vad som gick snett.
Kanske löser sig allt igen.

Och om jag inte hittar
några svar.
Är jag rädd för det som väntar.

Vad händer när
du inte har längre har nått hopp.
när din himmel blir grå
och du blir som ett papper
under storm.

kommer livet känna sig skyldig över
att ha gjort dig besviken?

Gud jag följde dina vägar
och ändå lät du mig falla
för frestelser.

Kunde jag inte ha fått lära mig
allt
utan att behöva begå misstag.






Fri vers av Redbird
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird