Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revir



Revir

Jag kissade i sanden
Revirutmärkning för hela stranden
Den är vår
I natt är den bara vår
Tänker nog kissa här igen


I kväll är havet fuktigare
än vad jag är
Det bjuder jag på
Men bara i kväll
Det får inte bli någon vana


Älska mig i havet sa du
Nej knulla
Hårt och brutalt som våg i storm
Älska
Smeksamt ömt likt stiltjens solgatsglitter
Jag lovar att påfylla vattennivån
många meter

Slicka mig mellan benen
Upp mot hjärnbarken
Salivdränk minsta skrymsle
För ett aldrig sinande
Och för mitt eviga löfte
till havet

Mitt revir




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg