Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för vi vet ju att vi faller

och nu har jag fört dig till den platsen där
jag tusen gånger skurit ut mitt hjärta,
på miljoner olika sätt,
för att offra det till dig.

Ditt ansiktes uttryck syns inte i mina skyggor,
och öven fast vi bytt possition tror du mig inte.
du är inte längre den som vill
ha
mig

Förut var vi allt jag ville ha
lik som mitt äppelträd inte krävde mycket för att
skapa frukt som vi sedan kan leva på i flera år.
och där stod vi
fallfrukt
medans solen och månen var vårt enda hopp

du verkar så långt borta
och jag önskar att du var närmre
för att värma det så många före dig har kylt ner
jag vill att du ska ta i mig och säga att det är vi
att vi kan flytta till ett annat land
för där får man plocka det som ligger på marken

men vem bryr sig egentligen om oss?
vi är bara ett par i mängden som önskar lycka
och kärlek lika rött som äpplerna som aldrig faller

och vem dokumenterar oss i bibeln,
och livet är evigt
med dig bredvid

och vem tänker på oss en vanlig vinterdag,
när de har sig själva att värma?

ingen

så vi står där

för vi vet ju

att vi faller





Fri vers av annkajsafelicia
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia