Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta inte allas liv för givet

tänk dig

om alla bilder du såg

var utan färg

utan liv

  

att livet inte var att

födas eller dö

utan bara ett

tvång

 

hur kan du

veta vad

dina fingrar skulle

skapa då

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-13 19:11



Bookmark and Share


  aol
så bra tänkvärt skrivet
2008-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Då skulle jag revoltera. Då också.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP