Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är jag Kristen!!!!

Om bruset av mina suckar skulle höras

så skulle det bli ett dån

som når himmelens Gud direkt

Men jag är inte mer än en människa

och ibland undrar jag om ropet

ändå är alldeles för lågt

Men visst tror jag att Gud hör bön

han hörde ju pappas!!!

 

För mig är ordet kristen = en med kristus

Kristus var god och ville alla människor gott,

ovsett status!!

 

Jag vill gärna vara en med kristus!!!!

 

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-13 21:18



Bookmark and Share


  Junia VIP
Jättefint!
2008-09-14

  Jimmy:n
Himla fin,
2008-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Men alla lyckas inte så bra.
Inte jag i alla fall.
Undrar om jag får vara med i alla fall...?
2008-09-13

  Michaela Dutius
Vilken vacker och eftertänksam bekännelsedikt
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP