Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roy Rossovich Konstgaffel


har en hamrad gaffel
runt min handled

äter fantasi med den




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 641 gånger
Publicerad 2005-07-28 07:27



Bookmark and Share


  kath
blir nyfiken på roy R., finner verk på Geijerskolan men inte gaffeln, så jag lever i nyfikenhet ... gillar gaffeln runt handleden hursom ...
2005-08-01

    Idun 1
Fantasi och humor i denna text. Ska testa
smakar det gott? :)
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP