Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skyldige kommer att bli dubbelt så besviken.

Som Judas förrådde Jesus
vände du mig ryggen.
Lämnade mig nerbruten.
Jag förklarade hur jag känner
Ändå sa du aldrig förlåt
Och vet du vad det värsta är.
Trots allt du gjort finns jag
fortfarande kvar.

Men det går inte en dag
jag då jag helst av allt vill
skapa rättvisa.

Kanske skulle det räcka
med sannigens ord.

För om jag sa vem du var
skulle du fortfarande
trivas i ditt skal?

Om jag gav dig en smakprov
på den beskhet du efterlämnar
Skulle giftet vara så starkt att
det tog kål på dig.

Inse att det är jag
som har makten
trots att det var du som
påbörjade striden.




Fri vers av Redbird
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird