Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en bit och allt faller på plats

Vi har alla känt känslan av
att vara hjälplösa när livet
går för hårt mot oss
Vi anser oss vara så bräckliga
och börjar hata livet
för den tvingar oss
ner oss på knä
och i ilskan som följer
avgörs det om du
klarar dig
eller går under
Du kan bli arg.
Be alla
Dra åt helvete
Men du har enbart
dig själv att räkna med
om du ska förstå när
det är dags att andas in
och resa dig upp.
Och endast en tanke av frid
Kommer få dig inse
Hur tacksam du ska vara
för livet gjorde dig
bara starkare.




Fri vers av Redbird
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-14 18:38



Bookmark and Share


    Willma
Jag älskar den här!
En underbar text!
Applåd!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird