Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Summering av intryck från Eksjöträffen.


samvaro

två timmars bilfärd
i ensamhet

vid målet
ett varmt
välkomnande

nya ansikten

själar som
redan känner
varandra

samvaro
intensitet
välvilja
värme

Vid avskedet
hopp om
framtida möten
i samklang





Fri vers av Anders P VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-14 20:51



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Tycker du fångar den fina känslan av samvaro på ett väldigt fint sätt...ljuvligt härligt med alla dessa varma själar som samlas kring orden...
Tack för din närvaro med härlig sång och kloka tankar!
2008-09-14

    Nattviol
ja
med hopp om nya möten
i ordens och musikens tecken!

; )
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP