Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks ljuspunkt


på en skitig madrass finner vi fröken mörk
drogerna har släckt hennes ögon
de lyser inte mer i kväll

men djupt inom henne
finns en liten utmattad låga
som fladdrar i motgångens vind

det är där
hennes fokus är just nu




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-14 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej!
Har hon börjat med droger nu?!

Har inte följt med historien om
henne på ett tag nämligen,
nu blev jag ju riktigt bestört,
det känns ju som att man
känner henne lite grann, att
hon är en bekant, man vill
ju inte att hon skall må
dåligt/ännu sämre, & ha det
skit precis, stackars liten...
hoppas hon kvicknar till och
"tar sig samman"....
2008-09-19

  Ola Rydberg
Stor poesi
om en av mina favoritkaraktärer här
på poeter
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP