Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utmanar

en känga
rätt in i mörkret

ett dristigt
hånskratt
åt demonerna

medveten om att
deras chans att få
skratta sist
är stor

men vågar jag inte
så vinner dom




Fri vers av Anders P VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-15 15:27



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Keep kicking, man!
2008-09-15

    Nattviol
å Bjarne är verkligen generös han..
ger dig tre identiska kommentarer!
(han är snäll han.. *S*)

---------------------------------

mod och styrka..
och lite jävlaranamma!

risken finns alltid
att man ´förlorar´
men so what - resan dit
kanske är värd det?

; )
2008-09-15

  Bjarne Nordbö
Visst, det stämmer så bra. Snyggt fångat. Och visst blir det lite lättare med åren.
2008-09-15

  Bjarne Nordbö
Visst, det stämmer så bra. Snyggt fångat. Och visst blir det lite lättare med åren.
2008-09-15

  Bjarne Nordbö
Visst, det stämmer så bra. Snyggt fångat. Och visst blir det lite lättare med åren.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP