Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite nyare dikt om lite äldre känslor...


Varje gång du ser mig

Varje gång du ser mig nu
spricker ditt ansikte upp
i det vackraste

(och bredaste)

leende jag sett.


Jag vet inte varför

(för du pratar ju aldrig med mig),

men jag bryr mig inte,
så länge du fortsätter.

(Gärna för alltid om det går)




Fri vers av Jojjan
Läst 496 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-15 19:04



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan