Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såhär kände jag antagligen i våras...(men det var inte förrän nu jag skrev det)


Du ler mot mig och jag vet inte varför (haiku)

Det förvånar mig
att jag inte upptäckt förr

hur vacker du är.




Bunden vers (Haiku) av Jojjan
Läst 586 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-15 21:01



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Fin och självklar i all sin enkelhet!

Ifall poesi om leenden var ett skolämne så skulle du få MVG, lätt:)
2008-09-17

    vemod
så vackra ord!
2008-09-17

  Lejonhjärtas poesi
Det är kärlek bannemig och kärleken är vacker!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan