Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tycker jag borde sova på nätterna men jag har ju fullt upp att skriva dikter till dig

jag tänker så mycket
på hur jag ska vara med dig
att när jag är med dig
så blir jag bara fel

jag pratar så mycket om dig
så när jag sen ska prata med dig
vet jag inte vad jag ska säga
för jag har inga andra samtalsämnen
så jag säger massa strunt
och du tycker jag är jobbig

sen ringer jag dig en kväll
helt och hållet onykter
och tänker inte på hur jag ska vara
eller på vad jag ska säga
och lyckas på något sätt
att vara mig själv
och du glömmer hur jobbig jag kan vara

men hur ska jag kunna prata trevligt
och inte tänka så mycket
på varje sak jag säger
att du faktist kan gilla mig
när jag är totalt utlämnad
utan ursäkten
att jag var full
eller inte kommer ihåg det

hur ska jag vara helt klar i hjärnan
när ditt leende
blivit min drog
och så försvinner jag igen
är någon annan
och du tycker jag är jobbig


men du är ju så söt så jag får en sockerkick




Fri vers av succi
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-15 22:48



Bookmark and Share


    Jojjan
Riktigt bra, jag känner igen mig en hel del :)
2008-09-18

  Manal
din titel lockar vem som helst.. bra skrivet
2008-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Och du...
Din titel tycker jag är väldigt gullig och bedårande.
2008-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Känner verkligen med dig!
Ibland vill man så mycket i sitt hjärta, men resten av den man är räcker liksom inte till för att förmedla det.
2008-09-15

  Nattpoet
Charmerande
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi