Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag än en ny kamp.

Varje dag är en kamp. Som jag måste vinna.
För annars klarar jag mig inte.
Och om jag inte klarar att kämpa någon dag, då blir folk besvikna.
Men ingen blir så besviken som jag.
Men det vet dom inte om.
Men jag vet, för det är jag som kämpar.
Jag kämpar för att klara av det som är jobbigt.
Men dom gånger jag inte klarar det får jag en klump i magen som bara blir större ju mer folk tjatar. Ser dom inte att jag försöker.
Och så bra som det går för mig nu har det inte gjort på flera år.
Uppmuntra mig istället så att jag orkar kämpa.
Även om jag trivs så är det jobbigt.
Det måste väll du se ?
Så ge mig inte sura blickar va inte så besvikna.
För jag är den som alltid kommer att vara mest besviken på mig själv.
För jag vill klara det. Och hatar när det inte blir så.
Men jag ska kämpa, och jag ska klara det.
Även om det inte alltid är så lätt som jag önskar att det var.




Fri vers av Sleepy
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 11:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Kom igen nu!
Inte ge tappt!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy