Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du slet av mina vingar

Du slet av mina vingar
Och lät blodet rinna

Tårarna förvandlades till blod
Och rann ner i mitt knä

Smärtan du gav mig
Stannar för evigt i hjärtat kvar




Fri vers av The Rose
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-16 16:57



Bookmark and Share


  Mangetsu
Stark, men känns som om det saknas något som binder ihop raderna. Vet inte riktigt vad, bara en känsla.

Otroligt träffsäkra ord.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose