Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du finns där rädda mig från fler sår

Gud hör du mig
Nu när jag sitter här

Med uppsnittade armar
Och blodet som rinner nerför dom

Finns du där
Och får mig att sluta

Gör så att blodet sinar
Och slutar rinna

Jag orkar inte mer
Min kropp har tagit för mycket skada

Vill bara lägga mig ner
Och dö nu

Om du finns där
Kan du väl rädda min dag från fler sår

Snälla
Jag är så illa gången nu

Så endast ytterst lite
Skulle kunna få mig att gå




Fri vers av The Rose
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 09:21



Bookmark and Share


  Trädflickan
Sorligt, hoppas gud hör. Annars får du hämta kraft från ditt inre.
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose