Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag ett benrangel?

Med ångest så stark sitter jag här
Hatar mig för den jag är

Tänker inte äta idag heller
Även om alla om det gnäller

"Du måste äta"
"Du är mager som en sticka"

En sen då
Vad spelar det för roll några kilon om jag bra mår

Även om ni säger att jag snart hamnar på sjukhus i dropp
Så är det ändå mitt val, min kropp

Varje gång ni ser på
Måste jag på toaletten gå

Med fingrarna långt ner i halsen
Renar jag min kropp gång på gång

Ni säger att jag bara är kött och ben
Att jag har blivit så klen

Fast i spegeln ser jag bara fettet
Så det här är det enda sättet

Jag duger ändå inte för någon som jag är
Måste göra mig vacker så någon kan hålla mig kär

Så länge jag får ta bort några kilon
Mår jag bra

Så låt allt bara va...




Fri vers av The Rose
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 08:29



Bookmark and Share


  Svartsilver
Vet hur du känner
vet hur du mår
men minns att de andra aldrig kan
få dig hel
Se till ditt inre skapa din dikt
lev lev lev
lilla du.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose