Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

I nattens sista timme
Är sömnen svår att finna

Jag vrider och vänder mig
Men kan inte sluta mina ögon för att somna

I nattens mörker
Kommer allt det svarta upp

Det som lever som en parasit i min kropp
Och som tar ihjäl den mer och mer för varje stund

I nattens ensamhet
Finns endast en möjlighet

Att falla
Att begrava händerna i ansiktet och krypa ihop

I nattens slut
Finns inget kvar

Dagen är kommen
Och allt är förbi




Fri vers av The Rose
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-09-21 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose