Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för fel på mig?

Jag trodde på dig
Men du krossa mitt hjärta åter igen

Ett regn föll
Men var du värd det

Du krossade mig
Snittade upp mitt hjärta med ett stort djupt snitt

Får ingen luft
Huvudet snurrar

Jag faller ihop i fosterställning
Ångesten sätter in

Förstår inte vad jag gör för fel
Men allt med mig är väl fel i andras ögon

Ingen kan hålla kvar min hand i sin
Bara går och lämnar mig ensam med tårarna

Hatar att skriva orden
Att det levde något kvar inom mig för oss

Men nu vet jag inte längre
Är krossad

Denna gång för evigt




Fri vers av The Rose
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-09-21 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose