Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vinner man på att..

Vad vinner man på att
Kämpa

När allt får en att
Brista

Vad vinner man på att
Le

När allt man får göra är att
Gråta

Vad vinner man på att
Älska

När allt man blir är att
Bli sviken




Fri vers av The Rose
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose