Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär ut mitt hjärta och ger till dig

Jag skär ut mitt hjärta
Och ger det till dig

Vill inte andas mer
Inte finnas kvar

Smärtan i min själ
Gör livet tyngre för varje dag

Det handlar inte om er
Det handlar om så mycket mer

Jag orkar inte
Orkar inte se blodet rinna något mer

Men ändå måste jag
Det får mig att orka med dagarna

Att leva
Hur konstigt det en låter

Men får leva själv
Men lämnar dig mitt hjärta

Ett hjärta som alla sa var gjort av renaste guld
Och som tillhörde en av dom vackraste änglarna

Men nu är ängeln död
Och hjärtat väntar på dig här

Behåll det eller kasta det
Valet är ditt




Fri vers av The Rose
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose