Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vän Kitty

Vet att jag lovade att finnas där
När allt inom en skär

Men ditt trollspö kunde inte hela mig
Jag dog och glömde bort dig

Förlåt mig
Men du vet hur det känns när knoppar brister inom sig



När man bara vill lämna allt
För att alla gör livet så himla kallt

Är åter där nu min vän
Vill bara gå även om min tid inte är kommen än

Skulle inte trott på alla ord
För det finns inga ärliga på denna jord

När och om jag orkar
Så kommer jag åter tillbaka och dina tårar torkar



Kramar om
Och ger dig mod

Du är en ängel
En som en gång räddade mig

Om knopparna åter kommer blomma
Kommer jag för evigt att gå vidare

Men nu min ängel
Är livet enbart dött




Fri vers av The Rose
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose