Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten är kommen

Höstens första löv faller till marken
Så gul, så orange

Vindens sus hörs utanför huset
Det är kallt nu

Jag blickar ut från mitt fönster
Ser fåglarna lyfta i skyn

Dags att flytta
Dags att flyga hemåt igen

Jag hör deras fågelsång
En allra sista gång innan dom försvinner bort i fjärran

Löven faller ner
Dom blir bara fler och fler

Gula, orange, gulgröna
Så vackra färger i solens sista tappra försök

Hösten är kommen
Igen




Fri vers av The Rose
Läst 371 gånger
Publicerad 2008-09-20 17:41



Bookmark and Share


  HQ
ja det är den verkligen,
en fin liten hyllning till vår färgstarkaste årstid
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose