Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fanbäraren

vem höll fanan
fladdrande stolt
i vinden

när segertåget
med fasta steg
drog fram
över ofruktbara
marker

när flodvågor
spolade bort
kåkstäderna

och de
vittrande faten
med strålande
avfall läckte
som såll

bankernas
skumraskaffärer
krävde ständigt
nya offervilliga
målvakter




Fri vers av Anders P VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 20:58



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Väl varda ord och tanke!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP