Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri

möjligheten
finns alltid
tillstädes

låta bli
att utmana
frihetens gräns

vila i den
betryggande
lydnaden

ävenså
en form av
frihet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-16 22:18



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Fri eller låta bli?
Kulturens obehag kan begrundas i denna kontext

CIVILIZATION AND ITS DISCONTENTS
Författare: Sigmund Freud- here he presents his theory of an innate 'death drive' - arguing that civilisation distorts natural aggression to impose a terrible burden of guilt upon us.
2008-09-19

    ej medlem längre
Man vet först att man är fri när man är bunden.
2008-09-17

  Sofie Viktoria
Jo, allting har fler än en sida.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP