Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

= Rosenhallon

 

Yttre försök att

förgöra

Ger ökad livskraft

en bit ifrån...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 466 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-17 01:06



Bookmark and Share


  aol
stark gillas känsla
2008-09-21

  micke marin
Rubus odoratus

Rosenhallon en levnadsglad växt som trotsar den som tror sig kunna stoppa den från att växa. Trotsar genom att blomma en bit ifrån. Bra symbolik från växtriket.
2008-09-17

  Rosen VIP
Fokusering på livskraft i denna text! Gillas!
2008-09-17

  Quasimodo
En tänkvärd tanke, en motvikt skapar motkrafter som frånvaron skapar längtan till närhet !!
2008-09-17

  Anders P VIP
nära talesättet, "Det som inte dödar, härdar"
2008-09-17

  Thurizas
:) oftast är det exakt så!
2008-09-17

  KristinaE
.. nog att kaos ger kraft - inte mitt i men senare!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du