Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kan vara ganska jobbigt att läsa fina dikter. lika jobbigt som att läsa sorgliga dikter. det här

 

du tar mig aldrig seriöst
jag ser dig som ett skämt
för vi lever så olika
men är ändå så lika på
många sett. vi båda gillar
att vi kan le åt varandra även fast
vi aldrig annars ler för
med varandra kan allting kännas
så rätt. och det spelar ingen roll
vad som kommer ur våra munnar
när vi tilltalar varandra för
vi vet att det vi säger
alltid stannar bakom den där
muren vi byggt upp som finns
omkring oss. en sån som man
ibland vill krossa. banka på. trampa
sönder. för att få visa omgivningen
att jag har en som är den finaste
i världen och att jag har en som
alltid finns där oavsett vad
oavsett om jag står. faller. oavsett
du står. faller.
men jag slår inte sönder muren
för jag vill hålla våra ord
för mig själv
jag vill ha någon att dela allt
med så som du lär mig att
göra med dig
utan att någon vet om vad
som sägs och jag gillar det här
jag bokstavligen tycker om att du
är så himla fin i mina ögon

 




Fri vers av div-lilly
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly