Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan väl säga...att jag fallit igen. (trodde jag när jag skrev den, det går upp och ner hela tiden...)


En liten dikt med usla rim (men jag gillar den ändå, för den handlar om dig)

Vad är meningen med att vara vacker
om inte du kan se det?

Och vad är meningen med att vara rolig
om inte du är där och hör?

Vad är meningen med att skriva allt det här
om inte du sitter där och läser?

För det är jag nästan säker på
att du inte gör...

(Och dina händer är fina händer
men tyvärr inte mina händer)

 

 

Men vet du?

Trots att jag inte känner dig,
och trots att du aldrig pratar med mig,

så tror jag faktiskt
att jag är

kanske bara

lite kär.




Fri vers av Jojjan
Läst 727 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-21 21:12



Bookmark and Share


  RutigKjol
underbart urgullig, gillas!
2008-09-27

    uthyrd
åh, känner igen mig i den här fina texten..
2008-09-25

  pyre
så fint.. Kärlek på avstånd kan vara ganska trevligt ändå...
2008-09-23

  HerrGlad
Fin var den.
2008-09-22

  aol
så vackert
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan