Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara går

Går nu
Vänder aldrig mera om

För att se
Dina tårar trilla

Hör inte heller
Dina rop som ekar bakom mig

Bara går
Och vänder aldrig åter




Fri vers av The Rose
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-09-17 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Rose
The Rose