Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Livet i ett steg


Jag har missat målet som jag sökte efter.

Jag ville få allt, men jag lyckades inte nå det.

Jag får släppa det, och satsa på något annat.

Jag behöver lugna ned mig.

Jag kan göra något annat.

Det kommer gå bra.




Fri vers av Sareo
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 09:18



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
En alldeles rätt inställning. Heja dig.
2008-09-18

  Bjarne Nordbö
En alldeles rätt inställning. Heja dig.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo