Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar Dej


Jag älskar dej

Jag och du

Du och jag

Älskar, älskar inte, älskar...




Fri vers av pärlan
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-07-29 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan