Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovely

I dom mörka timmarna
Vill jag ligga och betrakta dig
För vet du lovely?
I natt var det jag som inte kunde
Ta mig in i drömmarnas värld
I natt var det jag
Som låg på en bädd av svärd
Du vet lovely?
Jag saknar dig
Saknar dina tunga andetag
Dina mjuka beröringar
Dina vackra ansiktsdrag
Saknar mina fingrar mot din hud
Dina snabba hjärtslag
Jag saknar dina läppar
Och hur din närhet gör mig svag
Du vet väll om lovely?
Jag saknar dig idag




Fri vers av S.N.
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.