Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter kraschen

haverikommisionens
rapport talade om
isbildning på
vingarna

den svarta lådan
hittades aldrig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 07:09



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Det här fick mig att fundera. Tar tanken med mig. Snyggt!
2008-09-21

    Nattviol
nej - inte ett dugg konstigt
för den ´svarta lådan´
är ju orange...!!!
2008-09-19

  Sofie Viktoria
Vi vill så gärna veta vad det är som gått snett. Oavsett vad det gäller här i livet.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP