Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lejonhannen

vild och vacker är han
där han kastar sig genom det höga gräset

den gula manen fladdrar
de stora tassar sträcker ut i ett glädjerus

han njuter av livet
och visst varför inte

han är kung i sin värld

savannens härskare ryter i livslust
ryter av egen natur




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2004-05-14 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP