Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag mötte en kvinna - hon var visst jag..

jag sprang på ett yrväder
en vilde
ett vrak

blicken var vilsen, vild, full av törst
så tom..

blicken skrek -" herregud, ge mig mer!" Herregud, ge mig mer!"
-"av vilja och värme och åtrå, passion
av beundran"

hon hatade att vara trygg,
det var vad hon skrek
hon fullkomligt skrek med sin kropp

livet hade knutit hennes skenande hjärta
knutit henne fast
vid en man

en man
hon borde ha älskat
en man
som gett henne allt

men var gång hon lät honom veta
vem hon egentigen var
var gång
hon levde ut

då valde han annat istället


annat ...

han älskade
men kunde inte se
han hade aldrig sett hos någon

så hon sprang i min famn när jag kom
hon skrek och grät som ett barn

jag är jag
jag är jag
här är du..




Fri vers av Kirre
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-19 20:55



Bookmark and Share


    Kirre
Hon hittade mig...
2011-05-03

  Mangal VIP
Den går fortfarande rakt in. Vem väljer kvinnan idag? Är hon en annan?
2011-04-03

  Mangal VIP
Verkligen mäktigt. Går rakt in.
2009-01-11

    Suz
Mäktig.
Känner igen mig.
Toppenbra fångad känsla.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kirre