Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet


vinden som möter
regndroppens fullkomlighet

äppelträdsblommor




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 22:01



Bookmark and Share


  Tabes
En doft av försommar. Stämningsfullt och vackert.
2008-09-20

    sunnanvind
Vackert!
2008-09-19

  Ola Rydberg
Väldigt smakfullt
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP