Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a cup of tea?

känner för att freaka ut totalt

lägga mig på golvet och bara skita i allt

klättra upp på taket och ner i skorstenen

tänka i melodier och leva ut allt innom mig

springa naken på stan som ett utomjordiskt fenomen

sparka av mina trösklar och knocka skiten ur livet

sen ska jag sitta med en kopp te och njuta...

just det, av det ljuva livet




Fri vers av la-poet
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-07-29 17:37



Bookmark and Share


    Sara Se
Ja, ibland vill man bara freaka ut totalt.
Go for it!
Din dikt får mig att känna mig obeskrivligt glad.
2005-07-29

  Amy (F)
hahahaha tummen upp!
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet