Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En obefäst historia ur kyssens heta

 

Se, föder nytt ljus,
ur fingrars varsamhet
läppars bedjande
följer lustans kontur

fröjdens blomma, flödar
livssaftelexir knoppens safir
kroppen sällsamt bedövar

skåda, bröstets utflykt
svalan leker fritt och vilt
följer tungans karta
mot outforskat land

så skön din boning, blottad
en jord så ymnig, mottaglig
en själars lek i jordisk saga
dansar ur fruktsam källa

 



 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-20 23:04



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Ytterst vackert, sinnligt, och naturligt erotiskt.
2008-09-26

  Peter Matsa
En mästare med ord är du
vacker passion!
2008-09-21

  aol
lungt vackert du är bara du
2008-09-20

  Michaela Dutius
Vacker och stilla om det vackraste bland människor
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund