Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför de förändringar jag såg

Rymderna försvinner i retorikens avgrund
jag känner inte ens fallet
men undgår ändå inte att se
är det därför blommorna växer så långsamt

En gång hade jag en vän
havet rördes om mycket still
blåklockan nickade åt vår färd
färglöst sänkte sig vattnet

En gång hade jag en dröm
var gång jag rörde vid den
så bytte vindarna riktning
det återstod bara att blunda




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-20 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP